****

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk is een sfeervol hotel-restaurant in Hellendoorn, gelegen aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug op de grens tussen Salland en Twente. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

Geen verkeer te horen…. Alleen het geruis van de bomen, gekwetter van vogeltjes en geritsel van bladeren doorbreken de stilte. Puur genieten is waar het om draait.

Boven op de Hellendoornseberg, aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed De Uitkijk. Ooit was deze rietgedekte villa een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar je gastvrij ontvangen wordt. De sfeervolle huiskamer, serre, het restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale- en ambachtelijke producten.

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnig terras en in de winter plof je na een lange wandeling met een goed glas wijn op een van de banken bij de haard. Op de eerste en tweede verdieping van het hotel liggen twaalf stijlvolle hotelkamers en een luxe suite met bubbelbad. De schitterende bos en heide omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Bovendien loopt het Pieterpad pal langs het hotel.

Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen zich uitleven in de bosspeeltuin en Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand. De gastvrijheid van de mensen die in Landgoed De Uitkijk werken en hun passie voor (h)eerlijk eten kun je in dit hotel overal proeven en voelen. Dat maakt dit hotel een ontmoetingsplek bij uitstek, waar je met plezier naar toe komt.

Overnachten in alle rust

Wil je er een paar dagen tussenuit om helemaal tot rust te komen? In een charme, luxe kamer of suite? Landgoed De Uitkijk biedt alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke ontspannen dagen in Twente. Ver van grote wegen en razend verkeer, verscholen in het groen, vind je ons sfeervolle riet gedekte hotel. Reserveer vandaag nog jouw nachtje weg.

Openingstijden

maandag 08:00 - 22:00
dinsdag 08:00 - 22:00
woensdag 08:00 - 22:00
donderdag 08:00 - 22:00
vrijdag 08:00 - 22:00
zaterdag 08:00 - 22:00
zondag 08:00 - 22:00

Lunch wordt geserveerd van 12:00 tot 15.00 uur
High Tea wordt geserveerd van 14.00 tot 15.30 uur
Het diner serveren wij vanaf 17.30 uur


Contact

Adres
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon
0548-654117 / 0548654117
Online
landgoeddeuitkijk.nl/
E-mail