De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug

  Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  Tijdens de Beleefweek de Sallandse Heuvelrug ontdekken en minder goed ter been? Met elektrokar de Heideslak maak je tijdens de Beleefweek een comfortabele rit door de herfstbossen. Onderweg bezoek je uitzichtpunt Noetselerberg voor een uitzicht over het uitgestrekte heidelandschap.

 2. Wandeling 'De tijd van je leven'

  Wandeling 'De tijd van je leven'

  Tourist Info Kulturhus Holten, Holten

  Combineer wandelen met lopen door de tijd en sprokkel tijdens de nieuwe wandeling 'De tijd van je leven' bijzondere gebeurtenissen uit je leven bij elkaar.

 3. Speelbospad met Joep en Jonas de eekhoorntjes

  Speelbospad met Joep en Jonas de eekhoorntjes

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  Naast Buitencentrum Sallandse Heuvelrug ligt een speelbos van Staatsbosbeheer. Volg de eekhoorntjes Joep (4-8 jaar) of Jonas (8-12 jaar) in het bos en je vindt allerlei leuke dingen om te klimmen en klauteren en schommelen. Een tocht langs kuilen, geulen, hellingen, bruggen en burchten.

 4. Beleef ‘De Oosterhof’

  Beleef ‘De Oosterhof’

  Rijssens Museum, Rijssen

  Laat je in deze film via de luie trap meenemen voor een korte rondleiding door De Oosterhof. Verwonder je en beleef de stadsgeschiedenis van Rijssen.

 5. Happen & Stappen in Holten

  Happen & Stappen in Holten

  Tourist Info Kulturhus Holten, Holten

  Kom Happen & Stappen tijdens de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Geniet van een culinaire wandeling over de Holterberg en door het prachtige coulisselandschap onder Holten.

 6. Kuier’n door het hart van Holten

  Kuier’n door het hart van Holten

  Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

  Werkgroep Heemkunde van de Oudheidkamer Hoolt’n neemt je tijdens de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal mee op een dorpswandeling onder de naam ‘Kuier’n door het hart van Holten’.

 7. Expositie ‘100 jaar V.V. Holten’

  Expositie ‘100 jaar V.V. Holten’

  Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

  Oudheidkamer Hoolt'n besteedt de komende maanden aandacht aan het jubileumjaar van Voetbal Vereniging Holten en presenteert in samenwerking met V.V. Holten de expositie '100 jaar V.V. Holten'.